Lolita

Hejasan!~
Här är min fina klänning som jag köpt på Uppcon12!!
Om jag kunde skulle jag gifta min med den men jag är redan förlovad med min AP Flower Lace som min mamma köpt till mig förut (tack mamma <33)
 
Klänningen bara ropade på mig så jag var tvungen att köpa den. Och den var billig också, bara 350kr!
Iaf billig för att vara en lolitaklänning.
Den är ifrån en av mina favorit ställen att köpa lolita på, Bodyline, för att dem säljer så billiga kläder där som jag jjar råd att köpa.^^ Bra det för jag har nästan inga pegnar.... =____=
 
Så här är min klänning
~Tadaaaaa~
 
 

-OZ- -Colors

Hejsan alla!
Jag har inte varit så bra på att blogga på den här bloggen så det måste jag bli bättre på... Och jag har inte direkt  någon ursäkt till varför jag inte bloggat för jag har bara varit så lat på senaste tiden.... Hade tänkt skriva i helgen men då skulle jag till min moster och fira midsommar. Har fått 17 myggbett.....
 
Och idag komemr jag antagligen bara att sitta och nörda framför datorn... Vilket intressant liv man har... =___=
Men jag kommer nog att fixa om min design här på bloggen om det är någon som undrar varför det ser så rörigt ut.. Så då vet ni varför.
Och nu har jag inget annat att skriva om, men besök gärna min andra blogg på blogsopt: Nekochuu.blogspot.com.^^
Så ja det var det. Baii alla söta~~~<3 Bjuder på en litten -OZ- låt också.
 

Uppcon12

Hejsan alla!

Har varit på sista Uppcón. Var bara där en dag, men bättre en ingenting!
Hade jättekul och det var så många fina människor där! Såg en massa cosplays och andra som klätt upp sig så fint! Fast tyvärr så var väderet inte så bra. Det regnade nästan hela dagen och dem med en dags biljett fick inte gå in i själva byggnaden så jag fick stå ute och frysa. Kommer nog bli förkyld, men det var värt det.
Var där med min pappa, men han var inte lika hyper som jag.... Fast det verkade som om han började släppa loss lite på Jun Eldings och hennes bands spelning.Photobucket Tycker att Jun Elding har en otroligt vacker röst!

De hade också loppis! Fanns så mycket fint man kunde köpa, kigarumi, manga och anime, lolita och saker till cosplay och mer! Jag köpte iaf en lolitaklänning, en Miyavi skiva och en pins. ^^ Kostade 610:- så jag är helt pank nu...... Jag vill inte ens höra ordet spara, men jag måste väl börja med det ändå...

Och nu kommer lite bilder också! Photobucket








Min Miyavi skiva och en Gackt skiva. (Gackt skivan har jag inte köpt i uc, men tänkte visa den iaf för att den är ny ^^)
Och min outfit jag hade på mig, maid cosplay!






Hello~

Im sorry that I have'nt been bloging, but some thing happend and I couldnt write on blogg.se.....
But I started bloging on a old blog I have and if you whant to visit it the name is NEKOCHUU.BLOGSPOT.COM.
I don't know if I should stop blog on this one or if I will make this my Swedish blog and then I will onely write in english on Nekochuu.
What do you guys think??

RSS 2.0